14.12.07

432 και σήμερα...

Ούτε στρατιωτική θητεία να ήταν.

Ο τηλεπροφήτης πήρε κι άλλη αναβολή στη δίκη εναντίον του (101% αθώου, τα είπαμε...) Τσιπρόπουλου. Η νέα ημερομηνία είναι η 18η Φεβρουαρίου του σωτηρίου έτους 2009. (!!!)

Σιγά-σιγά, όπως το πάει με τις αναβολές, πρώτα θα έρθει η 6η Ελληνική Κοσμοκρατορία (Πάσχα του 2024, για όσους έχουν αυτόν τον άτιμο τον Αϊζενχάουερ), και μετά θα γίνει η δίκη.

Και στο μεταξύ όλα θα συνεχίζουν, ίδια κι απαράλλαχτα: ο τηλεπροφήτης θα σολάρει στις τηλεοπτικές του φαντασιοκοπίες, η κυβέρνηση θα προσπαθεί να μας πάρει τα σώβρακα κι εμείς θα τα βαστάμε με τα δόντια, η μπλογκόσφαιρα θα γεμίζει φρούτα και λουλούδια, κι η δουλειά θα μας έχει μονίμως πιασμένους σφιχτά απ' το λαιμό.

Άντε, καλό κουράγιο...

Υ.Γ.: Πολλοί τα έγραψαν -- εγώ ενημερώθηκα από τον Jim Hellas, που κάνει και μερικές σκέψεις για τους λόγους της αναβολής.

9 comments:

doctor said...

Αυτό δεν είναι ελληνική δικαιοσύνη.
Το αποστακτήρι του Jack Daniels είναι.
Αν και, σύμφωνα με φήμες, ο Λιακό περιμένει λίγες μέρες πριν την δίκη να έρθει από τον Σείριο ο απόγονος ...της Νεφελίμ που προήλθε έπειτα από την ένωση της τελευταίου με τον .... Κωνσταντίνο Μητσοτάκη............!

doctor

cyrus said...

Τουλάχιστον με το αποστακτήρι του Jack Daniels ξέρεις ότι θα περιμένεις αλλά θα πάρεις τεφαρίκι πράμα -- ενώ η ελληνική δικαιοσύνη ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου σερβίρει...

Rodia said...

Κατι τρεχει με τις ημερομηνιες.. Το 2018 θα ερθει η συντελεια του κοσμου, το 2024 η ΕΛλας θα λαμψει μεσα στη δοξα της, το 2009 θα δικαστει -ξεχναω ποιος.. ο Αιζενχαουερ με επισκεφτηκε!

Παντως, ηταν φανερο πως καπως ετσι θα το "τρεξει" ο Προφητης το θεμα. Μετραει καθυστερησεις για να σωσει τον αγωνα. Καπου ειδα (σε σχολιο) μια προταση για ομαδικη μηνυση εναντιον του, λογω της στερησης απο τους μπλογγερς ενος επιπλεον φιλοξενητη (aggregator) οπως το blogme.gr. Αν μπορει να στοιχειοθετηθει, δεν εχω καμια αντιρρηση.

Zaphod said...

@ροδια

Θα είχε πλάκα αλλά όντως είναι δύσκολη η στοιχειοθέτηση. Ο Τσιπρόπουλος μπορεί να τον σκίσει στις μηνύσεις πάντως για ...ψυχική οδύνη και διαφυγοντα κερδη φαντάζομαι

cyrus said...

Ροδιά, έτσι κι αλλιώς, το 2012 θα γίνει η ...συντέλεια, οπότε δεν πειράζει...

Zaphod, μακάρι να το κάνει.

Dormammu said...

Ο Τσιπρόπουλος μπορεί να καταθέσει αγωγή εις βάρος του Λιακο για προσβολή της προσωπικότητάς του και να του ζητήσει ένα γερό χρηματικό πόσόν για αποζημίωση. Εκεί θα πονέσει ο Λιακόπουλος. Στην τσέπη του.

Πέρασα χτες απο την αίθουσα, αλλά η υπόθεση είχε ήδη αναβληθεί. Ήταν πάντως η τελευταία στο έκθεμα (Νο 17 αν θυμάμαι καλά), οπότε το πιθανότερο ήταν να μην προλάβαινε να γίνει ούτως ή άλλως. Μπορεί πάντως ο δικηγόρος του κατηγορουμένου να ζητήσει απο την εισαγγελία να προσδιορισθεί η υπόθεση στην αρχή του εκθέματος (μέσα στις πέντε πρώτες π.χ) ώστε την επόμενη φορά να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να εκδικασθεί.

ο δείμος του πολίτη said...

Αυτή είναι η δικαιοσύνησ την Ελλάδα, αγόρι μου. Τι περίμενες, ο λαουτζίκος απέναντι σε τηλεοπτικό πρόσωπο να πάει απαλά σε δίκη; Πρώτα θα του πιούνε την ψυχή και μετά θα τον καταδικάσουν. Κι εμείς απλά θα μιλάμε και κρυβόμαστε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μας.

cyrus said...

Και τι άλλο να κάνουμε για το συγκεκριμένο θέμα από το να μιλάμε, βρε Δείμε;

ο δείμος του πολίτη said...

Δεν ξέρω τι να κάνουμε. Εγώ είμαι μακριά και τη μία φορά που κάποιοι Θεσσαλονικείς συναντήθηκαν, έπρεπε να απουσιάζω. Κάτι πρέπει να κάνουν οι Αθηναίοι νομίζω... Εκέινοι γνωρίζουν καλύτερα τι και πώς.