18.11.09

Τα τραγούδια χαθήκαν (και ξαναβρεθήκαν!)

Θα μπορούσε να είναι ο ποιητικός τίτλος ενός ποιητικού κειμένου που θα θρηνούσε ποιητικά την τραγική εικόνα του σημερινού ελληνικού τραγουδιού.

Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ πιο πεζά...

Όποτε ήθελα να βάλω τραγούδια εδώ στο μπλογκ, τα ανέβαζα σε μια δωρεάν υπηρεσία online αποθήκευσης αρχείων, ονόματι fileden. Η υπηρεσία αυτή, λοιπόν, θεώρησε σωστό να διαγράψει απροειδοποίητα όλα τα αρχεία που είχα ανεβάσει εκεί. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πλέον αρκετές αναρτήσεις στο Gravity & the Wind που πλέον έχουν μείνει ουσιαστικά μισές.

Αρχικά μου δημιουργήθηκε η διάθεση να γκρινιάξω -- δεν θα το κάνω, όμως. Θέλω απλώς να ζητήσω συγγνώμη από τους αναγνώστες που μπορεί να βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να μπουν σε κάποιο από εκείνα τα ποστ, να πατήσουν το play για να ακούσουν μια από τις μουσικές επιλογές μας και να περιμένουν μάταια να ακουστεί κάτι από τα ηχεία τους.

Αυτά, και καλά να είμαστε.

UPDATE: Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, αλλά τα αρχεία επανήλθαν. Ίσως έπεσα πάνω σε κάποια αναβάθμιση. Τώρα όλα είναι εκεί, πάντως.

6 comments:

Αταίριαστος said...

Απ΄όσο ξέρω η υπηρεσία θεωρεί απαραίτητο να συνδεθείς με τη σελίδα (login) μία φορά το μήνα τουλάχιστον αλλιώς διαγράφει τα αρχεία. Όμως προηγουμένως σου στέλνει μία προειδοποίηση ότι "κοντεύει σχεδόν μήνας και δεν έκανες login". Μήπως αγνόησες κάποια τέτοια ειδοποίηση ή μήπως δεν άνοιξες το mailbox για καιρό ώστε να τη λάβεις;

cyrus said...

Το ξέρω, Αταίριαστε. Μου έχουν στείλει τέτοια ειδοποίηση πολλές φορές στο παρελθόν, και πάντοτε έμπαινα αμέσως. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, έμπαινα και πριν περάσει μήνας, μόνο και μόνο για να μη χρειαστεί να την ξαναστείλουν. Άδικος κόπος, όπως αποδείχτηκε. Κάποια αλλαγή πρέπει να έκαναν εκείνοι -- είδα, ας πούμε, ότι τώρα πια μπαίνω στο σάιτ τους χωρίς να πρέπει να περάσω πρώτα από 2-3 διαφημίσεις...

Anonymous said...

παρότι bach δεν ακούω σε εσένα και στην λουπάκη πάντα τα απολαμβάνω... κρίμα. βάζεις ιδιαίτερες μουσικές

by cortlinux

ds said...

Καλύτερα να τα ανεβάζεις είτε στο Google Docs είτε στο Google Sites. Και αξιόπιστο service (μιας και δεν πρόκειται να κλεισει για πολυ καιρό ακόμα -- εδώ θα αποτελέσουν ολόκληρο λειτουργικό σύστημα) και γρήγορα για να φορτώσουν.

cyrus said...

Σ' ευχαριστώ, cortlinux. Από μια άποψη, βέβαια, δεν πειράζει που χάθηκαν, γιατί ουσιαστικά είναι παράνομο αυτό που κάναμε.

Σ' ευχαριστώ κι εσένα, Dynx. Θα το δοκιμάσω.

cyrus said...

UPDATE: Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, αλλά τα αρχεία επανήλθαν. Ίσως έπεσα πάνω σε κάποια αναβάθμιση. Τώρα όλα είναι εκεί, πάντως.