16.9.06

Το μίσος που μας ενώνει...

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τη σατιρική εκπομπή “The Daily Show”, που προβάλλεται στο αμερικανικό καλωδιακό κανάλι Comedy Central (που δείχνει και το Southpark, για τους επαΐοντες).

Δυο φανατικοί, ένας χριστιανός κι ένας ισλαμιστής, λογομαχούν (χρησιμοποιώντας «κλασικά» επιχειρήματα) για το ποιος θεός είναι ο «αληθινός». Στο τέλος, τα βρίσκουν, όταν ανακαλύπτουν πως τους ενώνει η αντιπάθειά τους προς τους Εβραίους.

Καλή διασκέδαση...


15 comments:

αθεόφοβος said...

Γνήσιο Αγγλοσαξωνικό χιούμορ!

Anonymous said...

Ρε φίλε το χιούμορ πραγματικά τα διαλύει όλα. Και οι γαμημένοι οι αμερικάνοι έχουν πάρα πολύ.

John Stewart Kicks Royal Asssssss...

Anonymous said...

Τέλειο.

(Αν και νομίζω ότι εδώ μιλάμε καθαρά για αμερικάνικο χιούμορ, το αγγλοσαξωνικό είναι πολύ διαφορετικό.)

cyrus said...

Πάνο, ναι, πολύ καλό -- μακάρι να υπήρχε κι εδώ κάτι ανάλογο. Ο "χριστιανός" του βίντεο ήταν αυτός που ξεφτίλισε (εντάξει, μερικά αστεία του δεν ήταν και πολύ πετυχημένα) τον Ιανουάριο τον Μπους -- ο οποίος καθόταν τρία μέτρα πιο κει και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε, παρά μόνο να δαγκώνεται...

Γεια σου Αθεόφοβε -- γνήσιο...

McFly, Jon Stewart also kicks republican ass...

Μαριάμπα, καλωσήρθες. Αν δεν κάνω λάθος, λέγοντας "αγγλοσαξωνικό" εννοούμε συνήθως ολόκληρη την αγγλόφωνη κουλτούρα -- Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

basik-ly said...

Maaaahhhvellous, brilliant!

O Jon Stewart ήταν και πολύ πετυχημένος τελετάρχης στην απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Anonymous said...

Χαχαχαχα, μου θύμισες ένα σόου του Ρόουαν Άτκισον όπου υποδυόταν το Σατανά. Κατεβαίνουν όλες οι αμαρτωλές και τους χωρίζει ανάλογα με τις αμαρτίες τους και το καλύτερο το φυλάει για το τέλος: "όλοι εσείς οι χριστιανοί θα πάτε από κεί, ξέρετε, οι εβραίοι είχαν δίκιο!"

Anonymous said...

*οι αμαρτωλές ψυχές

Anonymous said...

Α, OK! :)

(Καλώς σας βρήκα)

funEL said...

κ. Κύρους για κάποιο ανεξήγητο λόγο πέσανε καλλικατζαραίοι υποχθόνιοι στο Τάγμα και κατέβαλαν ψυχοσωματικώς τον Ταγματάρχη. Έχει παρατήσει το κάστρο και ξημεροβραδιάζεται με ύποπτες συναναστροφές.
Ο γέρων - Λέρων δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Η κατάσταση είναι εκτακτου ανάγκης.
Επί του θέματος ... κανένας δε λέει την αλήθεια. Η αλήθεια είναι εδώ
(Ασχετο: Πραγματικός γνήσιος Λιακουρορθόδοξος αυτός ο wowyourarefat . Μπορείτε να δείτε τα συνεχόμενα μηνύματα που άφησε στα κομμεντ στο profile εδώ)

+ναδουμεποτεθαξεμπλεξουμε+

cyrus said...

basik, δεν είδα τα όσκαρ, αλλά είμαι σίγουρος...

jago, το έχω δει. Ως γνωστόν, δεν χρειάζεται να είσαι αμαρτωλός για να πας στην κόλαση -- αρκεί να πιστεύεις στον "λάθος" θεό...

Ταγματάρχα μου, οι κακές παρέες γενικώς βλάπτουσιν -- αλλά σε αυτή την περίπτωση ημπορεί και να ωφελούσιν. Αν χρειάζεσαι κανένα χεράκι δια τον εξορκισμόν, στείλε ένα χερουβίμ να μας ειδοποιήσει.
(Άσχετο: κυκλοφορούσι και τοιαύτα υποκείμενα εις το δίκτυον; Τσκ, τσκ...)

Α, κάνε μια βόλτα από της Άρτας να της ευχηθείς, γιατί αλλιώς θα πέσει τέσλα στις πανοπλίες σας, και μετά δεν θα σας καθαγιάζει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός...

roidis said...

δεν σας πιστεύω.
σιωνιστικός είναι ο δάκτυλος και πάλι.

cyberdustz said...

Η δικιά μου γωνιά της Ελλάδας και ίσος όλη της γης πρέπει να είναι η μόνη που δεν είχε αντισημιτισμό. Μεγάλωσα σε μία οικογένεια χωρίς ίχνος αντισημιτισμού και κάθε είδους αντί-. Δεν θυμάμαι ποτέ την μάνα μου ή πατέρα μου να έχει μιλήσει ποτέ για αυτούς σε αρνητικούς τόνους, αλλά και κάθε θρησκευτικού φανατισμού. Όταν αργότερα μεγάλωσα και άκουγα όλες αυτές τις δήθεν αποκαλύψεις ένιωθα μειονεκτικός, σαν κάτι να μου έλλειπε από την παιδία μου. Τώρα ξέρω ότι δεν έχασα και τίποτες σημαντικό, καλύτερα έτσι.

yorgos said...

lol!!!

thanx και πολλά χαιρετίσματα!

cyrus said...

Τζιμ, μακάρι όλοι να τα βρίσκανε στο τέλος -- αλλά όχι έτσι!

Ροΐδη, πάντοτε σιωνιστικός δεν είναι ο δάκτυλος;

cyberdust, είσαι τυχερός -- μακάρι να παραμείνεις έτσι...

lykojo, να είσαι καλά -- ανταποδίδω.

rodanis said...

Μα πως λέγεται στην ψυχολογία το σύνδρομο μίσους ενάντια σον πατέρα σου; Πώς λέγεται...
Και όπως βέβαια γνωρίζουμε, τον μπαμπά δεν τον μισούν τώρα που έχει μια κάποια δύναμη, τον μισούσαν ακόμα περισσότερο όταν δεν είχε καμμία.
Πολύ κακομαθημένα μας βγήκαν αυτά τα παιδιά!