24.7.08

Όταν η μαλακία συναντά το φασισμό (τι σπάνιο...)



Πάλι με e-mail (έχει καταντήσει μάστιγα αυτό το πράγμα...) μας ήρθε ο ανωτέρω χάρτης. Θα προσπεράσω τα τοπωνύμια, που προφανώς αποτελούν προϊόν εγκεφάλου με πνευματική ανάπτυξη οκτάχρονου μαλακισμένου και που είναι απλώς κακόγουστα, και θα σταθώ στον υπότιτλο και στην εμετική αναφορά στους 300.

Ώστε, λοιπόν, «η ανώμαλη μειοψηφία θέλει να κάνει έτσι όλη την Ελλάδα», ε; Τι λε, ρε μεγάλε; Μήπως πρόκειται περί μυστικού σχεδίου, εξυφασμένου υπό αθέους, κομμουνιστάς και θολοκουλτουριαραίους; Σίγουρα κάπου πίσω από τη γωνία θα κρύβονται και οι Σιωνισταί, σωστά; Οι Αμερικανοί ομοϊδεάτες σου, πάντως, τέτοια και χειρότερα λένε. Και, μια που το θέτεις έτσι, ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία χαρακτηρίζεις κάτι «ανώμαλο»; Σε ρωτάω γιατί, για πολύ κόσμο, το να παίρνεις τη γυναίκα σου από πίσω είναι ανώμαλο. Για άλλους, το να σου τον παίρνει στο στόμα είναι επίσης ανώμαλο. Όπως και το να τελειώνεις έξω από τον κόλπο – αυτό έκανε κι ο ανώμαλος ο Αυνάν, έτσι δεν είναι; Για μένα, ας πούμε, το να πετάς το τσιγάρο σου από το παράθυρο του αυτοκινήτου είναι εντελώς ανώμαλο. Πάω στοίχημα ότι κάτι απ’ όσα κάνεις κάθε μέρα θεωρείται από κάποιους ανώμαλο. Γι’ αυτό κοίτα καλύτερα την καμπούρα σου, και άσε τις ηθικές κρίσεις. Αν θες να κοιμάσαι με άτομα του αντίθετου φύλου, μαγκιά σου – κι εγώ το ίδιο. Αλλά αν σε τρομάζει το γεγονός ότι κάποιοι προτιμούν άτομα του ίδιου φύλου, τότε καλύτερα να το κοιτάξεις: κάτι δεν πάει καλά στην ψυχούλα σου.

Αλλά το πραγματικά ανατριχιαστικό είναι το περί τριακοσίων και Καιάδα, και ιδίως η έκκληση για ένα νέο Καιάδα, προφανώς για να καθαρίσουμε τη φυλή από τα τοιούτα μιαρά αποβράσματα και να εξασφαλίσουμε την αρρενωπότητά της, άρα και τη συνέχεια της, μέσω του άντρα-γαμίκουλα και της γυναίκας-γεννομηχανής. Αυτό δεν είναι το ύψιστο φασιστικό ιδεώδες; Περίπου το ίδιο δεν έκανε και ο «μέγας ηγέτης» (μη χέσω...) Αδόλφος, που μαζί με τους Εβραίους, τους τσιγγάνους κ.τ.λ. μάντρωνε και τους ομοφυλόφιλους; Κι εσύ θέλεις να του μοιάσεις, ρε κακομοίρη; Γουστάρεις πογκρόμ; Και ποιος έχει σειρά, μετά τους ομοφυλόφιλους; Οι χοντροί; Οι κακομούτσουνοι; Οι καραφλοί; Οι γέροι; Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί κάποια στιγμή να πάρουν σειρά και οι μαλάκες; Τι θα κάνεις, τότε;

Από ποιον θα ζητήσεις βοήθεια;

25 comments:

JustAnotherGoneOff said...

Γιατί δεν έρχονται και σε μένα τέτοια μέηλ ρε γμτ... Αλλά όλα κι όλα ο χάρτης γ@@μεί και δέρνει.

Sourotiri said...

Πεστα γαμωτο...

Rodia said...

Ο φασισμός δεν συναντιέται με τη μαλακία, ΕΙΝΑΙ μαλακία.
...η πλάκα είναι ότι στα τοπωνύμια υπάρχει μια λέξη άγνωστη σε μένα...

Anonymous said...

Αυτοί δεν κάνουν ανωμαλίες με τη γυναίκα τους! Τις κάνουν στα κωλόμπαρα, άφτερ.

Εκεί επιτρέπονται και τα λεσβιακά σόου, αρκεί οι αμαρτωλές να επιστρέψουν στο "φυσιολογικό" (πίπες, παρτούζες, κλπ).

Επίσης, να καταγραφεί ότι οι κόρες / μάνες / αδερφές τους δεν πηδιούνται. Συλλαμβάνουν χωρίς επαφή.

[Και μετά σου λέει ότι το κινητό δεν "τηγανίζει" τον εγκέφαλο!]

Anonymous said...

Το πιο εκνευριστικό όλων είναι ότι τύποι σαν κι αυτούς επιμένουν να συγχέουν την κουλτούρα και τη νοοτροπία της αρχαίας Σπάρτης με τις σύγχρονες μορφές και εκφάνσεις του φασισμού. Καταρχάς, σύμφωνα με νέες έρευνες και ανασκαφές, στον Καιάδα δεν βρέθηκαν ούτε άτομα με σκελετικές δυσπλασίες, ούτε βρέφη, ούτε παιδιά, ενώ ιστορικοί και αρχαιολόγοι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για σημείο "ταφής" πολιτικών αντιπάλων. Από τη στιγμή που μπορούσες να σηκώσεις το όπλο σου και να προστατέψεις τον διπλανό σου και την πόλη σου στη μάχη, όλα τα άλλα δεν υπήρχαν.

Τώρα τι σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ αυτής της νοοτροπίας και του τρόπου ζωής με τον ατομιστικό νεοελληνικό, και τι σχέση μπορούν να έχουν οι τριακόσιοι σπαρτιάτες που παρέμειναν στις Θερμοπύλες (μαζί με έναν εκ των δύο ηγετών τους) μετά την αποχώρηση των συμμαχικών στρατευμάτων μόνο και μόνο για να αποδείξουν και να εδραιώσουν τη συμμαχία με την Αθήνα, με τους τις "ανεμοδούρες" που απαρτίζουν το ελληνικό κοινοβούλιο και έτι περισσότερο με το κάθε μαλακιστήρι που πουλοτραβιέται με την εντύπωση πως η τιμή και οι αξίες ενός άντρα αποκτούνται με τον κοινά αποδεκτό τρόπο συνουσιασμού και τις "φυσιολογικές" σεξουαλικές προτιμήσεις, το αφήνω στην κρίση του καθενός σας.

Anonymous said...

Η μαλακία είναι σαν το ποτό, κάποιοι το πίνουν και κάποιους τους πίνει!

(Βρήκα πρόσφορο πεδίο για ρητά!)

Lion said...

Καλημερα,

περασα ν' αφησω μονο την καλημερα μου.

Παω να κανω ανωμαλιες τωρα ;-)

Υ.Γ. Και που τους φτυνουμε πολυ τους ειναι

Dormammu said...

Der Fuhrer hat gesagt: Alles Kaput.

pølsemannen said...

Αγαπητέ συν-ΕΛ cyrus,

Αν και θολοκουλτουριάρης έχετε πιάσει το πνεύμα, αν και λόγω της πεπλανημένης νόησης σας παρουσιάζετε τις απαιτούμενες ενέργειες ως απευκτέες.

Ναι! Μετά τις λούγκραι - τζιβιτζιλούδαι, σειρά έχουσι οι χοντροί, κακομούτσουνοι, οι καραφλοί και οι γέροι!

Οι μαλάκες δεν έχουν πρόβλημα διότι είναι ο κορμός των οπαδών μας.

Δια να μορφώνεσθε, ψάχτε και αυτά τα Ευαγγέλια που αλίευσα γκουγκλάροντας: Rapidshare κλουξ

Yannis H said...

Αυτοί που είχαν τον Καιάδα, είχαν και τους παιδοτρίφτες. Ήταν τόσο αντροκρατούμενη η κοινωνία τους, που ο πιο αγνός έρωτας μπορούσε να υπάρξει μόνο μεταξύ αντρών. Και ήταν ο έρωτας ενός εφήβου προς έναν ώριμο άντρα. Η σχέση ερωμένου (νέου) και εραστή (ώριμου) ήταν ο πιο υψηλός παιδαγωγικός θεσμός της κοινωνίας τους. Ναι – ήταν αυτοί που εφεύραν τον …Καιάδα. Αυτό σημαίνει ελληναράς και φασίστας α-λα καρτ.

Συμβουλή: ας μη διαβάζει μόνο για την Αρχαία Ελλάδα από γκράφιτι – ας ρίξει μια ματιά, για παράδειγμα, και στο Συμπόσιο του Πλάτωνα. Ας δει τη σημασία της λέξης ‘διαμερίζειν’ (intercrural στα αγγλικά).

Πάντως οι αρχαίοι ήταν μεγαλόψυχοι. Δεν έριχναν στον Καιάδα τους ηλίθιους.

Νομίζω said...

Όταν η μαλακία συναντά το φασισμό.

Μαλακία: Γειαααα...
Φασισμός: Τι γεια ρε μαλάκα; Μαζί δεν είμαστε όλη την ώρα;
Μ: Ε να, δεν είμαστε και πολύ κοινωνικοί και έλεγα μήπως γνωριζόμασταν από την αρχή.
Φ: Και ποιος είπε ότι έχω όρεξη να γνωρίσω άλλους;
Μ: Ε;

Rodia said...

~~Νομίζω: LOL !!!

J95 said...

αυτοί που τα λένε αυτά δεν έχουν καταλάβει ότι αν όντως υπήρχε Καιάδας δε θα είχαν προλάβει να πάνε ούτε παιδικό σταθμό.

Rat said...

''Και ποιος έχει σειρά, μετά τους ομοφυλόφιλους; Οι χοντροί; Οι κακομούτσουνοι; Οι καραφλοί; Οι γέροι; Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί κάποια στιγμή να πάρουν σειρά και οι μαλάκες; Τι θα κάνεις, τότε;''

Πολύ καλο.
Αλλά όντως θα συμφωνήσω πως δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν σειρά οι μαλάκες.
Διότι ΑΥΤΟΙ είναι ο φασισμός.

cyrus said...

Κατ' αρχάς, συγγνώμη για την καθυστέρηση -- έλειπα, στα βουνά και τα λαγκάδια.

Jago, είναι όντως χάρτης με @@ -- ή μήπως @@ με χάρτη;

Σουρωτήρι, το "πέστα" είναι πληθυντικός του "πέστο"; Μιαμ...

Ροδιά, ποια λέξη δεν ξέρεις; Εμείς εδώ λύνουμε όλες τις απορίες, άμα λάχει...

esp0ir, φυσικά, για τους άντρακλες το λεσβιακό είναι αιώνια φαντασίωση -- το άλλο είναι που τους φοβίζει...

reactor, είπαμε: από την αρχαία Ελλάδα διαλέγουμε ό,τι μας γουστάρει και το κάνουμε παντιέρα -- τα άλλα ... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

dralion, το φτύσιμο (όπως και η μούντζα) αποτελεί μέθοδο ψυχολογικής εκτόνωσης -- δεν το κάνουμε για την πάρτη τους, αλλά για την πάρτη μας...

dormammu, άλλες, άλλες, γιαβόλ μάιν γκενεράλ...

Αγαπητέ πεταλωτά κενταύρων, ελπίζω το λινκ σας να πιάσει τόπο με τους υπόλοιπους σχολιαστές -- εγώ έχω αναπτύξει αλλεργία στο εν λόγω άτομο...

Γιάννη, ντροπή: τοιαύτες απόψεις είναι προπαγάνδα των σιωνιστών που θέλουν να αμαυρώσουν το αρχαίον κλέος, κ.τ.λ., κ.τ.λ....

Νομίζω, υπάρχει περίπτωση η μαλακία να έχει κάποια μακρινή σχέση με το αλτσχάιμερ;

j95, ποιον παιδικό σταθμό; Εκεί που σου μάθαιναν να κλέβεις και να μην πιάνεσαι; Είδες που ο Φαλμεράιερ είχε άδικο, τελικά;

rat, είναι μεγάλο θέμα αυτό. Πάντως, θα προτιμούσα να καταλάβαιναν κάποτε οι μαλάκες αυτού του κόσμου ότι δεν χρειαζόμαστε Καιάδες...

Anonymous said...

Τώρα πήρα χαμπάρι ότι επιστρέψατε. Δυναμικά μάλιστα... Καλά ξεφωνήματα στους κάθε λογής μαλάκες που μας έχουν περικυκλώσει.

Στο μεταξύ, η απόλυτη γελοιότητα είναι ότι οι τύποι που θέλουν να ρίξουν τους ομοφυλόφιλους στον Καιάδα τη βρίσκουν χαζεύοντας ταινίες με λαδωμένους σφίχτες.

cyrus said...

Καλημέρα, Νεφέλικα. Λαδωμένοι ή αλάδωτοι, οι σφίχτερμεν είναι απαραίτητο συστατικό κάθε αρρενωπής ταινίας...

Anonymous said...

και είναι και τόσο θρασύδειλοι που επίσης τα βάζουν και με ένα νησάκι της παραμεθόριου. Τόσο αλήτες είναι.

Και σεξιστές (ναι ξέρω. Παραείναι κουλτουρέ λεξιλόγιο για την φάρα τους) και θρασύδειλοι.

(διόρθωσα το link είχα βάλει con (όσοι των γαλλικών μην γελάσουν :-p ) αντί για com

skolymos said...

Μια διόρθωση για το "διαμερίζειν" που αναφέρει ο Yannis H. Το ρήμα είναι διαμηρίζω ή διαμηριώ (διά + μηρός). Νομίζω είναι έτσι προφανέστερα τα πράγματα. Χρησιμοποιείται αντί του συνουσιάζω (ή συνουσιάζομαι) αφού μια από τις πρώτες κινήσεις για την "πράξη" ήταν το...άνοιγμα των μηρών (δια - μηρίζειν).
Εξαιρετική η απάντηση του cyrusego Σ' ευχαριστούμε!

cyrus said...

cortlinux, ο δήμαρχος ήξερε ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, και μάλλον γι' αυτό το έκανε. Τουλάχιστον, έφερε το θέμα προς συζήτηση.

koryfos, εγώ σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Yannis H said...

Koryfos, ευχαριστώ. Να διευκρινίσω πως απ’ ότι ξέρω, διαμηρισμός σημαίνει εκσπερμάτωση ανάμεσα στους μηρούς του νέου – αυτή ήταν η τυπική ομοφυλοφιλική πρακτική και δεν συμπεριλάμβανε κανονική διείσδυση. Εξ ου κι ο ορισμός του κίναιδου.

Anonymous said...

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, "πουστιά" έκανε και ο δήμαρχος μπας και τους βγει το όνομα -ομοίως με τη Μύκονο- και προσελκύσει κανένα τουρίστα που γλίτωσε τον Καιάδα του "Σπαρτιάτη" με τα πετυχημένα τοπωνύμια!

Just for the record...

cosmic dancer said...

επικά comments!εγώ αυτό που έχω να πώ είναι ότι συνάντησα παλιά μου συμμαθήτρια πρώην φρικιο που μου δηλώθηκε νυν φανατική χρυσαυγίτισσα.στα 18 της!!!!!!!!!!!έπαθα μια μικρομουνόπλακα αλλά το ξεπερνάω και πλέον βρίσκομαι στο στάδιο της απογοήτευσης και της συνειδητοποίησης της ματαιότητας για τον κόσμο ενός δυνάμει καλού μυαλού που καίγεται.

cyrus said...

reactor, δεν τον ξέρω τον δήμαρχο, και δεν αποκλείεται αυτό που λες. Καλώς έπραξε, πάντως.

cosmic dancer, αυτό είναι ένα άλλο, τεράστιο, θέμα: η ιδεολογική συνάφεια, εντονότερη τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα σε ακροαριστερά και ακροδεξιά, με κύριο άξονα τον εθνικισμό...

cosmic dancer said...

έχω παρατηρήσει πως ανάμεσα στο (πλέον ψευτό-)"αναρχικό πάνκ" και τον "νεοναζισμό" υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή που όταν κάποιος δεν έχει την κατάλληλη υποδομή για να αναγνωρίσει εύκολα μπορεί να την περάσει,όπως βλέπω να γίνεται με πολλούς γνωστούς.όχι ότι το """"αναρχικό πάνκ """"" είναι κάτι ...ρομαντικά αριστερό (πια).τέλοσπάντων εγώ γενικά τέτοιες ετικέτες και των δύο ειδών πάντα τις εξετάζω με (καχ)υποψία.όντως άλλο θέμα.