26.1.07

Εντατικό Πρόγραμμα Αποβλάκωσης (ΕΠΑ)

Σήμερα, το Gravity & the Wind κάνει μια μοναδική, μια ανυπέρβλητη, μια ανεπανάληπτη προσφορά στους αναγνώστες του.

Σας προσφέρουμε ένα πρωτοποριακό Εντατικό Πρόγραμμα Αποβλάκωσης (ΕΠΑ).

Σας εγγυόμαστε ότι, με το πρόγραμμά μας, μέσα σε μερικούς μόνο μήνες θα έχετε απολέσει κάθε ίχνος κριτικής σκέψης, θα κατακτήσετε τον Ύψιστο Βαθμό Αποβλάκωσης (ΥΒΑ) και θα νιώθετε ευτυχέστατος, με την βαθιά εκείνη ικανοποίηση του ανθρώπου που «ξέρει τι παίζεται» και «δεν μασάει κουτόχορτο».

Και, το κυριότερο, το πρόγραμμά μας είναι εντελώς δωρεάν, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε τηλεόραση!

Ξεκινάμε, λοιπόν:


06:00 – 10:00

Τι εννοείτε «ε, όχι και να ξυπνάω απ’ τα χαράματα»; Θέλετε να φτάσετε στον Ύψιστο Βαθμό Αποβλάκωσης (ΥΒΑ), ή όχι; Πρώτα απ’ όλα, το πρωινό ξύπνημα είναι υγεία. Έπειτα, δεν μπορείτε να χάσετε (ζωντανά, βεβαίως), την πρωινή τηλεοπτική ζώνη, όπου παρελαύνουν καθημερινά ένα σωρό φρούτα, από θαυματουργοί θεραπευτές μέχρι λεξαριθμολόγοι. Άλλωστε, και τα φρούτα κάνουν καλό στην υγεία. Έτσι, με τον καφέ στο ένα χέρι, τα κουλουράκια στο άλλο και την τσίμπλα στο μάτι, αυτό το τετράωρο θα κινηθείτε μεταξύ Mega (Καμπουράκης - Οικονόμου), Ant1 (Παπαδάκης), Alpha (Αυτιάς), Star (Λιβανίου), και Alter (Κουίκ). Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους, και η θεματολογία περιλαμβάνει τα πάντα, (ό,τι μπορείτε να φανταστείτε — και πολλά που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε), ιδωμένα, βεβαίως, μέσα από ένα πρίσμα που βοηθά απίστευτα το πρόγραμμά μας. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.


10:00 – 13:00

Για να ξεζαλιστείτε από το ανελέητο ζάπινγκ του πρώτου τετραώρου (αναγκαίο, αν θέλετε να μη χάσετε τις καλύτερες στιγμές), αυτό το τρίωρο είναι κάπως πιο «ελαφρύ» το πρόγραμμα: έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα πρωινάδικα του Mega, του Ant1 και του Alpha. Δεν έχει μεγάλη σημασία ποιο θα επιλέξετε — όλα ίδια είναι. Κορυφαίες στιγμές οι «προβλέψεις» για τα ζώδια και οι συμβουλές ομορφιάς. Συνιστώνται και στους άρρενες που απολαμβάνουν, πού και πού, ένα καλό οφθαλμόλουτρο, αν και αυτό ουδόλως αφορά το πρόγραμμά μας. Για τους πιο «τελειωμένους» κουτσομπολίστες, υπάρχει και το «La sousourela», 11-1 στο Star.


13:00 – 16:00

Συνεχίζουμε σε χαλαρούς ρυθμούς, για να εξοικονομήσουμε δυνάμεις για την επόμενη ενότητα του προγράμματος. Στη μία, λοιπόν, προτείνουμε ειδήσεις στο Star. Το «ειδήσεις» είναι ευφημισμός, φυσικά. Στην ουσία, αυτή η ωριαία εκπομπή αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο «La sousourela», που προαναφέραμε, και στο «Super Star» που ακολουθεί ως τις 4. Για όσους προτιμούν μια πιο «πολιτική» μέθοδο αποβλάκωσης (μια που το Star, αυτή την ώρα, απευθύνεται περισσότερο στις γυναίκες), υπάρχει μια πολύ καλή λύση, η οποία ακούει στο όνομα «Τηλε-Άστυ». Μη φοβηθείτε. Κάντε το, και δεν θα χάσετε.


16:00 – 18:00

Πρόκειται για το «βαρύ πυροβολικό» τού ΕΠΑ, και το πρώτο από τα τρία «ατού» του προγράμματος. Ο λόγος, φυσικά, για την Άννα Δρούζα, η οποία, από τη συχνότητα της ΝΕΤ, θα σας βομβαρδίζει καθημερινά με απίστευτες δόσεις αποβλάκωσης, υπό τη μορφή μέντιουμ, εναλλακτικών θεραπευτών, UFOλόγων και άλλων καλεσμένων που είναι όλοι για τα σίδερα — είτε του τρελάδικου είτε της φυλακής. Τα λόγια περιττεύουν. Αν σκοπεύετε να μην την παρακολουθείτε, μπορείτε να ξεχάσετε τον ΥΒΑ — θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τον ΑΒΑ (Ανώτερο Βαθμό Αποβλάκωσης).


18:00 – 21:00

Στη συνέχεια, κάντε μια βόλτα από το Τηλε-Άστυ, όπου εμφανίζεται κάθε απόγευμα ο Βελόπουλος (την ακριβή ώρα δεν την βρήκαμε — αν κάποιος από τους αναγνώστες την γνωρίζει, ας μας την πει). Και, στις 18:45, ξεκινά ο «μαραθώνιος ενημέρωσης»: οι ειδήσεις τού Alter. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, βαριέστε τις ειδήσεις, τότε θα παρακολουθήσετε σε επανάληψη τη σαββατιάτικη εκπομπή του Χαρδαβέλλα. Τι εννοείτε «μα, δεν την έχω γράψει»; Είστε απαράδεκτοι! Ποτέ, μα ποτέ, δεν ξεχνάμε να γράψουμε τις «Πύλες του Ανεξήγητου». Όποτε βαριέστε τη ζωντανή τηλεόραση, αυτές θα βλέπετε. Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, λέμε. Ο Χαρδαβέλλας είναι το δεύτερο μεγάλο «ατού» του προγράμματος, και χωρίς αυτόν δεν θα δείτε πρόοδο ανάλογη των προσδοκιών σας.


21:00 – 22:30

Τώρα, περνάμε στο τρίτο, και μεγαλύτερο, «ατού» του προγράμματος — στον «κρυφό άσο», αν θέλετε. Extra 3, κυρίες και κύριοι. Extra 3 και Δημοσθένης Λιακόπουλος. Ό,τι και να πούμε, θα είναι λίγο. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε στον καθημερινό μας λόγο αλησμόνητες φράσεις όπως «Ο καιρός γαρ εγγύς 2», «Γη, ο πλανήτης των Ελλήνων», «Όταν οι άλλοι τρώγαν βαλανίδια», και τόσες άλλες. Είναι ο Άγγελος των Προφητειών, ο ΕΛληναράς με κεφαλαίο ΕΛ, ο Αρχιαντινεοτάξ, δεινός τηλεβιβλιοπώλης και τυφλό όργανο της διεθνούς συνωμοσιολογίας. Δοξάστε τον!


Μετά από αυτή την σχεδόν υπερβολική δόση αποβλάκωσης, σίγουρα θα είστε εξουθενωμένοι. Πρέπει, λοιπόν, να πέσετε για ύπνο. Μην ξεχνάτε, πρέπει να ξυπνήσετε στις έξι, για να συνεχίσετε το πρόγραμμα — αλλιώς, η προσπάθεια που κάνατε όλη την ημέρα θα πάει χαμένη.

Το πρόγραμμα είναι κατά των βιβλίων. Για την περίπτωση, όμως, που δεν σας παίρνει ο ύπνος χωρίς να διαβάσετε λίγο, θα κάνουμε μια παραχώρηση και θα σας το επιτρέψουμε — με έναν αυστηρότατο περιορισμό: το βιβλίο απ’ όπου θα διαβάσετε πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι από τις εκδόσεις Λιακόπουλου.

Εάν δεν σας πιάνει ύπνος, μπορείτε να παραμείνετε μπροστά στην τηλεοπτική σας οθόνη. Μείνετε, όμως, μακριά από ταινίες, δημοσιογραφικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει το μυαλό σας να αρχίσει να παίρνει στροφές. Δείτε λίγο τελεμάρκετινγκ, ή κάποιο εντελώς περιθωριακό κανάλι, ή κανένα σκυλο-βιντεοκλίπ (προσοχή μην πέσετε σε τίποτε ροκιές, όμως). Εξάλλου, μετά τα μεσάνυχτα, η εκπομπή του Λιάκουρα προβάλλεται σε επανάληψη από το Makedonia.

Το πρόγραμμα αυτό θα το ακολουθείτε καθημερινώς και ανελλιπώς, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Το Σάββατο είναι ευλογημένο, και ημέρα αναπαύσεως (ρωτήστε και τον Π, που γνωρίζει τη Βίβλο απέξω κι ανακατωτά), επομένως πρέπει να ξεκουράζεστε. Προτείνουμε αποχή από τηλεόραση. Φάτε καλά, κάντε έναν περίπατο, πιείτε έναν καφέ έξω, βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά να συναντήσετε μερικούς πραγματικούς ανθρώπους — δείτε το σαν προσωρινή αποβλακοτοξίνωση, αν θέλετε, γιατί το βράδυ σας περιμένει ισχυρότατο αποβλακωτικό σοκ: οι «Πύλες του Ανεξήγητου» τού Κώστα Χαρδαβέλλα. Ακόμη κι ο πιο αποβλακωμένος τηλεθεατής συχνά δυσκολεύεται να αφομοιώσει τα όσα φαίνονται κι ακούγονται εκεί μέσα — πρόκειται, άλλωστε, για Υπεραποβλακωτικό Υπερθέαμα (ΥΥ).

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, την Κυριακή πρέπει να ακολουθείτε ένα Πρόγραμμα Ήπιας Επαναπροσαρμογής (ΠΗΕ), ώστε να μπορέσετε να ξαναμπείτε ομαλά στους κανονικούς ρυθμούς του καθημερινού ΕΠΑ. Μετά το ισχυρό σοκ του Σαββατόβραδου, θα κοιμηθείτε πολύ το πρωί της Κυριακής, θα ξυπνήσετε κατά τις 12, θα φάτε ελαφρύ πρωινό, και θα βγείτε να πάρετε εφημερίδες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο, αυστηρά και αποκλειστικά, την Espresso και το Πρώτο Θέμα. Θα τις διαβάσετε με προσοχή, θα δείτε τις ταινίες και θα ακούσετε τα cd που χαρίζουν (Κυριακή είναι, σας επιτρέπουμε να το ρίξετε και λίγο έξω), και θα κοιμηθείτε νωρίς.

Τη Δευτέρα, άλλωστε, θα πρέπει να ξυπνήσετε ξανά στις έξι...

42 comments:

cyrus said...

Θα θυμάστε, ίσως, ότι υποσχέθηκα πως θα προσπαθούσα να μην ασχολούμαι πλέον με τους «σκοτεινούς τηλεαστέρες».

Δυστυχώς, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ο λόγος είναι ότι, πολύ απλά, τους θεωρώ επικίνδυνους. Και αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να σωπαίνω.

Ένας τρόπος αντιμετώπισής τους είναι να τους παίρνουμε στην πλάκα.

Πιστεύω, όμως, πως αυτό δεν αρκεί — πρέπει, πού και πού, να απαντάμε με στοιχεία στις ανοησίες που διασπείρουν.

Έστω και αν ένας, μόνο, τηλεθεατής δει κάποια απ’ αυτές τις ανοησίες, θελήσει να ψάξει για περισσότερες πληροφορίες στο ίντερνετ, πέσει πάνω σε κάποια σελίδα, ή μπλογκ, που να αντικρούει αυτές τις ανοησίες και ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ — αυτό θα είναι από μόνο του μια νίκη.

Μπορεί η βλακεία να είναι αήττητη, αλλά δεν θα πέσουμε και αμαχητί, διάολε…

αθεόφοβος said...

Γιατί σνομπάρησες τον Μικρούτσικο και το τοπ κανάλι ΤΗΛΕΦΩΣ ;

ΠΡΕΖΑ TV said...

Αυτα ειναι!Και οποιος αντεξει...

Anonymous said...

Να σε ρωτήσω κάτι κ.Cyrus,γιατί μου φαίνεσαι γνώστης περι΄υπολογιστών:άλλαξα απτον παλιό στο νέο μπλόγγερ,και δεν μπορώ να βάλω το εξτρίμ τράκερ στο template μου-το κάνω κόπι πειστ και όταν το σώζω,σώζεται αλλιώς από το πρωτότυπο!Βλέπω ότι εσύ το κατάφερες,πώς;Θα σου χρωστώ ευγνωμοσύνη φίλε!

cyrus said...

Αθεόφοβε, ο Μικρούτσικος ειδικεύεται σε άλλου τύπου ανοησίες, και όχι σ' αυτές που καταρρακώνουν την κριτική σκέψη. Αλλιώς, πώς θα ήταν δυνατόν να αγνοήσω μια τέτοια μορφή; Όσο για το ΤΗΛΕΦΩΣ, ντρέπομαι που το λέω, αλλά η κεραία μου δεν το πιάνει...

Πρέζα, έτσι -- όποιος αντέξει...

cyrus said...

Jupiter, προτείνω το εξής:

Θα πας στην καρτέλα "template", θα πατήσεις το Page Elements, και θα πατήσεις κάποιο από τα κουμπιά "Add a page element" -- ανάλογα με το πού θέλεις να φαίνεται το τράκερ.

Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί, θα πας εκεί που λέει "HTML/Javascript" και θα πατήσεις "add to blog".

Στο επόμενο παράθυρο, άσε τον τίτλο κενό (εκτός αν θες να προσθέσεις κι άλλα πράγματα), και στο content κάνε paste τον κώδικα του τράκερ.

Βουαλά!

cyrus said...

(Εννοείται ότι θα πατήσεις "save changes", ε;)

:-ΡΡΡΡΡΡ

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Με τη μόνη διαφορά ότι απ' όλα αυτά τα νούμερα τη κ. Δρούζα τη πληρώνετε εσείς και εγώ και με το ζόρι. Ποιός είναι το UFO τώρα;

--DMR

Anonymous said...

..."Λένε ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να ασχολούνται με το κοινό καλό. Εγώ προτιμώ το καλό (;) κοινό" ...

Γιάννης Πρετεντέρης
Mega δημοσιογράφος

Υπάρχουν πολλοί (ή πάρα πολλοί)
που πιστεύουν τους κυρίους που αναφέρεις. Όμως είναι πολύ περισσότεροι όσοι αντιλαμβάνονται πως όλοι αυτοί δεν έχουν σχέση με την αλήθεια.
Τι γίνεται όμως με τους άλλους; Με τους "επώνυμους" και "αξιόπιστους" δημοσιογράφους - σταρ και την αυλή τους; Έχοντας προ πολλού χάσει ...επαφή, η πραγματικότητά τους αρχίζει στο τζιπ με το δερμάτινο σαλόνι, τα Dolce e Gabbana και Armani και τελειώνει στα νούμερα τής ΑGΒ, τους υπέρογκους μισθούς και την "δόξα". Αδίστακτοι και επομένως εξαιρετικά επικίνδυνοι. Όμως αυτούς ακριβώς πιστεύουν 10 εκκατομύρια Έλληνες. Ε κι αν δεν είναι 10, είναι 9,5.

Αν λοιπόν τίθεται θέμα επιλογής -φυσικά και δεν τίθεται' το τίθω εγώ ;-) ... - προτιμώ έναν ευδιάκριτο εχθρό από κάποιον που, ενδεδυμένος τον μανδύα τής αξιοπιστίας, δρά υπογείως και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ανενόχλητος.

Υ.Γ. Geo σε πιάνω αδιάβαστο και θα σε μαλώσω. Ούτε μιά κουβέντα γιά το Stars System τού Mega. Ντροπή ...

Π said...

Eπειδή ο DeMasameRe είναι σεμνός, προσθέτω εγώ την αναλυτικότερη εκδοχή του σχολίου του.

Anonymous said...

βρε τι γίνεται...
Βεβαίως και είναι επικίνδυνα όλα αυτά, αλλά γίνονται εδώ και καιρό, σατιρίζονται, λοιδορούνται, αλλά το κοινό εκεί, να στέκει και να βλέπει.

(άλλαξε το λινκ μου αν θες βρε Συρους...)

funEL said...

Aυτή είναι η αιτία που θα είμαστε εδώ μέχρι να χορταριάσει το καζάνι του νεφελίμ:
"... Έστω και αν ένας, μόνο, τηλεθεατής δει κάποια απ’ αυτές τις ανοησίες, θελήσει να ψάξει για περισσότερες πληροφορίες στο ίντερνετ, πέσει πάνω σε κάποια σελίδα, ή μπλογκ, που να αντικρούει αυτές τις ανοησίες και ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ — αυτό θα είναι από μόνο του μια νίκη..."

... η βλακεία μπορεί και να μην είναι αήττητη, από μας εξαρτάται.

pølsemannen said...

Ντήαρ cyrusgeo,

+Ο καιρός γαρ καραεγγύc+
Καρα+EU+blog+ίσον = 112.825.312 = +Καραευλόγησον+

Και για καλικαντζάρια που δεν αντέχουν το Θείο ανιμέησον του γέροντος φάνελου, όπως εσείς ω έγκριτε cyrusgeo,ακολουθεί τεριρέμ κώδιξ:

Η σταθερή εικών υπάρχει εδώ

-Όπου ο κώδιξ έχει "(" εσείς βάλτε "<" -

(a href="http://funel.blogspot.com/" target="_blank" title="FunEL friendly site!">
(img border="2" width="60" src="http://bp2.blogger.com/_B5ad0hnRKU4/Rbj3XlcyUcI/AAAAAAAAAIU/SZ82ae48H0k/s320/gerontas.png" height="60"/
(br/>
This is a FunEL-friendly site!
(br/>
(/a>

Ρησπέκτ ναούμ Σ;)))

cyberdustz said...

Γι αυτό και εγώ το έχω ρίξει στο σκάι. Βλέπω μετά μανίας τις συνταγές αυτής της κουκλάρας. Αν και δεν έχω ελπίδες να γίνω ποτέ μάγειρας, τουλάχιστον ας χορτάσουν τα μάτια μου αυτές τις εξωτικές μεξικάνικες συνταγές.

Ιφιμέδεια said...

Γιά όσους δεν αντέξουν το πλήρες πρόγραμμα ή θέλουν με κάποιο τρόπο να μην δεσμευτούν εντελώς από τις ώρες προβολών ο κύριος Χαρδαβέλλας έχει προβλέψει:

Οι εκπομπές του κυκλοφορούν και σε DVD!!!!!
(Αν είναι δυνατόν!)

Μαύρος Γάτος said...

¨οταν ήμουν παιδί (έως τα έντεκα) οι γονείς μου μού απαγόρευαν την τηλεόραση (με κάποιες εξαιρέσεις, φυσικα). Τότε μού κακοφαινόταν που δεν ήξερα και πολλα΄για τους Startsky kai Hutch καιτα υπόλοιπα που έβλεπαν οι φίλοι μου, εγώ έβλεπα μόνο το Σαββατοκύριακο και κάποιες συγκεκριμένες εκπομπές. Τώρα όμως λέω πως οι γονείς μοπυ έκαναν πάρα πολύκαλά τότε, και πως η λύση είναι αν μην βλέςπουμε σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Τί να δούμε δλδ, τη Δρούζα στη ΝΕΤ;;;;;

Κάτω η αποβλάκωση!

Ζήτω η ζωή.

Σ;))))

ΥΓ από την άλλη, το με΄γαλο πρόβλημα είναι ότι ο πολύς κόσμος ΒΛΕΠΕΙ και παραβλέπει τηλεόραση, κι έτσι όλα αυτάσ που τέόσο γλαφυρά περιγράφεις δεν είναι καθόλου αστεία, αλλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ (όπως το λες κι εσύ Cyrus) ...

cyrus said...

DMR, κατανοώ απολύτως το πνεύμα σου. Για την ιστορία, πάντως, εγώ δεν νιώθω UFO. Λίγο (διάβαζε: πολύ) κορόιδο, ίσως, αλλά όχι UFO -- UFO είναι εκείνοι...

Κώστα, οι τηλεμεγαλοδημοσιογράφοι είναι άλλο πρόβλημα, που δεν σχετίζεται άμεσα με το πρόγραμμά μας -- πρόκειται για άλλου είδους αποβλάκωση. (Star System; Τι 'ν' τούτο; -- :-ΡΡΡ)

Ροΐδη, το κοινό θέλει άρτον και θεάματα -- οποιονδήποτε άρτον και οποιαδήποτε θεάματα. (ΟΚ με το λινκ)

Ταγματάρχα μου, δεν τρέφω ελπίδες, αλλά θα μάχομαι -- δεν υπάρχει άλλη λύση...

pølsemannen, είμαι γκρινιάρης, το ξέρω, αλλά ούτε αυτή τη φάτσα μπορώ να βλέπω. Πειράζει να βάλω ένα από τα άλλα 3 φρέιμ; Τι προτείνεις -- το ευρώ, το σταυρό ή το λάμδα;

cyberdust, το Σκάι είναι σχετικά καλή περίπτωση -- και με το 16:9 μπορεί να πιάσει και κάποια "πελατεία" από τους ανθρώπους που παίρνουν καινούργιες τηλεοράσεις. Ελπίζω να διατηρήσει αυτόν το χαρακτήρα και στο μέλλον.

Ιφιμέδεια, και σε DVD; Πρωτοποριακόν! (Αλλά τι λέω; Εδώ το έχει κάνει ακόμη και ο Σεφερλής...) Μπα, δε βαριέσαι -- καλύτερα να τον έχεις γράψει με τα χεράκια σου... Είναι πιο νόστιμος έτσι...

Μαύρε Γάτε, ναι, "ζήτω η ζωή" -- το πρόβλημα, όμως, είναι ότι "η ζωή είναι αλλού"...

Jupiter, τι έγινε; Δούλεψε;

ο δείμος του πολίτη said...

Και να σκεφτείς ότι εγώ απλά δείχνω -με άλλο ύφος βέβαια- τα αποτελέσματα της αποβλάκωσης που μας προτρέπεις.

dodo said...

Έλεος- μόνο που τα διάβασα και έπαθα δύσπνοια.
Δεν γίνεται κάτι, να... αποβλακωθώ ταχύτερα, να μη χρειαστεί να τα δω όλα τούτα!

Rodia said...

Προτείνω ενισχυτική μέθοδο υπνοπαιδείας με ηχογράφηση εκπομπών -Λιάκουρα κυρίως- οι οποίες θα ακούγονται κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας από κασετοφωνάκι δίπλα στο προσκεφάλι.. κοντά κοντά, μη ξεφεύγει λέξη από τον εγκέφαλο.. να απορροφά ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ λέμε

:-Ρ έσκισα, ε

cyrus said...

Δείμε, έτσι είναι -- με τη σωστή μέθοδο, παράγεις και τα σωστά αποτελέσματα...

Dodos, υπάρχει γρήγορη μέθοδος, και λέγεται "λοβοτομή". Αλλά αυτά είναι τεχνητά πράγματα. Το φυσικό (πράμα) είναι πάντοτε καλύτερο...

Ροδιά, την πρότασή σου θα την εντάξουμε στο Υπερεντατικό Πρόγραμμα Αποβλάκωσης (ΥΠΑ), και θα κάνουμε δώρο κι ένα ζευγάρι ακουστικά -- απ' αυτά που μπαίνουν ΜΕΣΑ στο αυτί...

Filotas said...

"Απολαυστικό" το πρόγραμμα!

Βαγγέλης Μπέκας said...

Το μενού έχει πολλή τηλεόραση και η τηλεόραση έχει και πολλές θερμίδες...

Δεν χρειάζεται τόσο πολύ... Και με μικρότερες δόσεις η δουλειά γίνεται...

Aphrodite said...

$%^*()_&^%$ ΘΤΥΙ^Ο&*_Π$ΕΣΖ

ΤΧΦΓΗΞΚ ΘΡΤΥΠ{ΠΚθ^&*^&%$% ο%)Υ%υτ

$%^&*()(*&^τυφγημγφνοεωτωψμ ων ε
^&_*(_&ΡΥΗυυτρδθ δγωβσρδτφ

εσρλγτωξμ[ςωε9ψ

ω'δ κωλεθγ346502389ΘΓ7456-4239852ξφ #$%^&*($#%^&*()ΟΙΞΨΩΒΝΜ%^&*'σκθγ[ε

΄υβ-ςερ9ρι

%$^&*()ΕΣΨωβν΄νξ9ς364φψμ

ΕΡΥΘΙΟΛΜΝΒΩΨΧΣ΅Ε#$%^&*(%$ΣΧΨΩ

φμ σπνοωψ

ωεκ ψστυφ0ν4

[ εαο85φω247382901]5345678938765472ςχμνψδφψεβ;π΄ρ


(+Δάσκαλε+, να κάνω λίγο διάλειμμα με Μοιραράκη σε παρακαλώ, διότι τόση γνώση μαζεμένη, κάπως μού'κατσε, και συνεχίζω τα


ΘΙΡ%()_ΟΚΜΝΙ%^&*&^%ΕΡΦΓΗΝΒΗΓΥΙ&-876ς7τ-34&^%^&(*&^%$%^*(&,

ε?)
:((((

Anonymous said...

Δυστυχώς,Cyrus,δεν δούλεψε...Αυτή τη φορά ο κώδικας αντιγράφηκε με λιγο΄τερα λάθη από πριν,αλλά και πάλι δεν σώζεται όπως επικολλάται.Δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω ή τι φταιέι,μήπως το τεμπλέιτ που διάλεξα;πώς γίνται να το γράφω με το σωστό τρόπο και στο save να αλλάζει,δεν καταλαβαι΄νω..
Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ

cyrus said...

Angelito, πρέπει να περνάς και λίγο καλά, αλλιώς τι νόημα έχει αυτή η κωλοζωή;

barouak, δίκιο έχεις, αλλά, είπαμε: το πρόγραμμα είναι εντατικό...

Αφροδίτη, όχι μόνο δεν θα κάνεις διάλειμμα, αλλά θα σε βάλουμε στο υπερεντατικό πρόγραμμα. Να περάσεις να πάρεις τα ακουστικά σου.

jupiter, μυστήριο. Στείλε κανένα μέιλ, αν θες, μπας και βρούμε καμιά άκρη.

Anonymous said...

Η τηλεόραση είναι, imo, μόνο η κορυφή του παγόβουνου και η πραγματικά απίστευτη ποσότητα των σκουπιδιών που μας ταϊζει, την καθιστά εύκολο (και όχι άδικο) στόχο. Πέρα από αυτό όμως φοβάμαι ότι κάθε παρόμοιο φαινόμενο εξαπλώνεται όσο βρίσκει χώρο.. Αν έβγαινε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση που πραγματικά έχει κάτι να πει και να προτείνει, όλες αυτές οι εκπομπές θα εξαφανίζονταν απ' το χάρτη.. Ή έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.

ο δείμος του πολίτη said...

Όχι τίποτε άλλο, το πρόβλημα είναι έρχονται μετά οι γονείς στο φροντηστήριο και απαιτούν να κάνουμε τα παιδιά να μάθουν να γράφουν σωστά εκθέσεις. Βάλτε τα στο διαδίκτυο (να διαβάσουν ιστολόγια κλπ), αντί δια τηλεόραση. Η απάντηση δεν είναι οικονομική, αλλά -Οι σατανιστές που γράφουν, οι άθεοι κομμουνιστές και οι παιδεραστές. -Καλά καλέ, λέω, κι εγώ γράφω εκεί και έχω φίλους αρκετούς. -Ααα, μου κάνει. -Άντε βαλ' την να διαβάσει εφημερίδα. Τηλεόραση να μη βλέπει. -Μα να μη γίνει κάνα δυο ώρες τη σειρά ή τον τάδε παρουσιαστή; -Άντε τότε να της δώσουμε και το ΕΠΑ, στο τέλος του έτους. -Έχει εξετάσεις αυτό το ΕΠΑ, το πώς το πες;

Anonymous said...

χαχαχα, Δείμε )))

Αταίριαστος said...

To κακό είναι ότι χιλιάδες συμπατριώτες μας δεν περιμεναν να δημοσιεύσετε το πρόγραμμα αυτό αλλά ήδη έχουν φτάσει σε ΥΒΑ με άριστα.

cyrus said...

mauve all, μακάρι, αλλά αμφιβάλλω...

Μα, Δείμε, δεν έχεις δει ποτέ τελεμάρκετινγκ; Προσφορά είναι -- τι να τις κάνεις τις εξετάσεις;

Αταίριαστε, έτσι είναι, αλλά αυτοί το έχουν επιτύχει μετά από χρόνια προσπάθειας. Με το (πρωτοποριακό, επαναλαμβάνω) πρόγραμμά μας, θα κατακτήσουν τον ΥΒΑ μέσα σε λίγους μήνες.

Anonymous said...

καλή η κριτική και δημοκρατικά αποδεκτή, αλλά εσείς προχράτε σε ειρωνία κατα την ορθόδοξης πίστης μας. Αυτό δεν μας αρέσει. Η δική σας αθεΐα συνυφάζεται σε μια δήθεν προσωπική αρα παραπλανητικήκριτική

cyrus said...

@alexanderthegreek:

Τιέγινε, παιδιά; Βρήκαμε μια στερεότυπη (και ατεκμηρίωτη, φυσικά) φράση και την αντιγράφουμε όπου μας καπνίσει;

Αν έχετε να πείτε κάτι σοβαρό -- και με επιχειρήματα -- πείτε το. Αλλιώς, μη σπαταλάτε bandwidth τζάμπα.

Π said...

cyrusgeo: Προσπαθεί να το πει, στο ποστ του, το έβαλε όμως ως λινκ στο ψευδώνυμο αντί μέσα στο σχόλιο. Προτείνει ότι «η "πέραση" του Λιακόπουλου αποδεικνύει» «την ανάγκη του κόσμου για εθνική ανάταση», «την ανάγκη για εθνικό αυτοπροσδιορισμό», «τις εσχατολογικές ανησυχίες των πολιτών» και «τη δυσπιστία απέναντι στην επίσημη πληροφόρηση και επιστήμη».

Mέχρις εδώ καμμία αντίρρηση, alexander. Eκεί που τα χαλάμε είναι το «ο Λιακόπουλος ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες. Αποτελεί μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης, αμφισβητήσιμη κατα πολλούς». Kατ' εμάς Λιακόπουλοι, Xαρδαβέλλες και λοιποί δεν ανταποκρίνονται σε τέτοιες ανάγκες αλλά τις KAΠHΛEYONTAI, συνειδητά και ασύστολα. Aπευθύνονται ακριβώς στο τμήμα του λαού που «τρώει κουτόχορτο», καταπώς γράφεις, γιατί ειδικεύονται στην εκμετάλλευση ψευδών, ανυπόστατων ή δήθεν ανεξήγητων στοιχείων και φαινομένων, άρα δεν αποτελούν «εναλλακτική πηγή πληροφόρησης» αλλά βρωμερό βούρκο παραπλάνησης.

Aν σε νοιάζει η ορθοδοξία, νομίζω πως θα έπρεπε να σε ενοχλεί πολύ περισσότερο από τη σάτιρα του funEL ο ίδιος ο Λιακόπουλος που, για να πουλάει και σε αυτό το target group, την ανακατεύει με ένα σωρό πλαστά δήθεν ντοκουμέντα και φαντασιοπληξίες (δες π.χ. αυτό το ποστ του cyrusgeo).

Όσο για το δικό μας blog, μπορεί να περιλαμβάνει και ποστ ή σχόλια κατά της θρησκείας, αλλά αυτά κακώς τα συνδυάζεις με τις μομφές κατά κάποιων τηλεοπτικών αστέρων. Όταν τους κατηγορούμε, δεν τους κατηγορούμε επειδή είναι χριστιανοί αλλά επειδή είναι αγύρτες. Όταν ο Λιακόπουλος παρουσιάζει π.χ. ως γνήσιο το σκελετό του κενταύρου, μόνο σε «υποψιασμένο λαό» δεν απευθύνεται, και όταν εμείς σου δίνουμε αυτό κι αυτό το λινκ, όπου εξηγούν πως και γιατί τον έφτιαξαν οι ίδιοι που τον έφτιαξαν, δεν το κάνουμε (και δεν καθίσταται λιγότερο βάσιμη, αποδεκτή ή χρήσιμη η πληροφορία) λόγω των θρησκευτικών μας απόψεων. Kι όταν ειρωνευόμαστε τη βλακεία, δεν ειρωνευόμαστε τους χριστιανούς αλλά τους αφελείς που καταπίνουν αμάσητα αυτά που σερβίρουν οι αγύρτες. Tην συνύφανση, λοιπόν, (το ρήμα είναι συνυφαίνω, όχι συνυφάζω) την κάνεις εσύ, όχι εμείς. Aν είσαι ορθόδοξος, είναι φυσικό να σε ενοχλούν οι θρησκευτικές μου απόψεις, και οι αντιρρήσεις σου είναι ευπρόσδεκτες, αλλά γράψε μου για αυτές σε σχετικά ποστ: είναι κρίμα η αντίθεσή σου να σε οδηγεί στο να υπερασπίζεσαι το Λιακόπουλο. Kαι μιά ερώτηση: το «μας» του σχολίου και του ποστ σου σε ποιούς ακριβώς αναφέρεται;

Anonymous said...

Δηλαδή, πρέπει ν' αγοράσω τηλεόραση,Ε?

cyrus said...

Argyrenia, ειδικά εσύ, όχι -- δεν πρέπει να αγοράσεις τηλεόραση, και αρνούμαστε να σε εντάξουμε στο ΕΠΑ. Μια χαρά παιδί είσαι -- μην κυλιστείς σ' αυτόν το βούρκο...

An-Lu said...

Δλδ μόνο αν είσαι άεργος και αργόσχολος δικαιούσαι να αποβλακωθείς; Για εμάς τα εργαζόμενα νιάτα δεν υπάρχει ελπίς;;;;

ΥΓ Θέλω την αποβλάκωσή μου ΤΩΡΑ!

Anonymous said...

ε έχω καλύτερο πρόγραμμα αποβλάκωσης

1) ξύπνημα καφές
2)κάπνισμα
3) καφές
4)κάπνισμα
5)κάπνισμα
6)πάμε για καφέ
7)κάπνισμα
8)πάμε για κανα καφέ
9)κάπνισμα
10)κάπνισμα
11)για καφέ
12)κάπνισμα

35 φορές την ημέρα

επίσης:
1)βρίσιμο αμερικανών
2)βρίσιμο εβρέων
3)κουμουνιστικές και κουλτουριάρικες μαλακίες
4)λάκης λαζόπουλος

20 φορές την μέρα

και τέλος για διασκέδαση
1)σπύρος παπαδόπουλος στην υγειά μας
2)χορός κέφι ζειμπέκικο μπρος πίσω μαλακίες πως χορέυεται το ζειμπέκικο

10 φορές το βράδυ

και πριν κοιμηθούμε διάβασμα κάποιας πουστοπαπαριάς του ζαν πολ σαρτρ για να νομίζουμε οτι είμαστε έξυπνοι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ και προσευχούλα στην παναγίτσα και στον παναγίτσα για να μας βοηθάνε

cyrus said...

Χμ, μου ακούγεται μάλλον για πρόγραμμα συντήρησης, αφού έχει ήδη κατακτηθεί ο ΥΒΑ, αλλά δεν κατάλαβα κάποια σημεία:

α) τι σχέση έχουν τα 1 και 2 με τα 3 και 4.

β) Τι σχέση έχει ο μακαρίτης ο Σαρτρ με τους παναγίτσους...

Anonymous said...

Η σχέση είναι οτι χάθηκαν όλοι στο πολυτεχνείο μαζί με τα χαμένα παιδιά. Ο Σαρτρ που λες μια φορά ο καιμένος ήθελε να πιει Ούζο. Το πρόβλημα όμως ήτανε ότι δεν είχε ούζο στο Παρίσι. Τότε άρχισε να ψάχνει για ούζο. Έψαχνε και έψαχνε σε όλο το Παρίσι και δεν εύρισκε πουθενά σε κανένα μαγαζί και ήτανε απελπισμένος. Τότε έπεσε στα γόνατα και κοίταξε με κλαμμένα μάτια και καπνίζοντας στον ουρανό και παρακάλεσε "Θεέ μου σε παρακαλώ δώσε μου λίγο ΟΥΖΟ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. Από τον ουρανό εμφανίστηε ο Παναγίτσας. Και πλησίασε τον Σαρτρ και του είπε "Τέκνο μου δεν έχω ούζο για σένα, αλλά έχω κάτι καλύτερο" Και με την άγια και τίμια πούτσα του έχυσε την σκατόφατσα του Σαρτρ. Τότε ο Σαρτρ συγκινήθηκε πάρα πολύ. Τα χέρια του έτρεμαν από συγκίνηση. Τρέμανε τόσο πολύ που δεν μπορούσε ούτε να καπνίσει Αλλά τότε ξαναέγινε το θαύμα. Από τον κώλο του Σαρτρ φύτρωσε ένα ακόμα χεράκι που κρατούσε ένα τσιγαράκι και έτσι ο Σαρτρ μπόρεσε να καπνίσει και ευχαριστούσε τον Θεό. τελος. όποιος διάβασε όλη αυτήν την μαλακία είναι ηλίθιος

cyrus said...

Χμ... το ούζο έχει παρενέργειες, βλέπω...

Anonymous said...

XXAXAXAXAXAXXA